Delavnica joge o čakrah + Predstavitev kozmetike GaiaLuna

Delavnica joge o čakrah + Predstavitev kozmetike GaiaLuna

Soboto, 23.11. bomo posvetili regeneraciji pred prihajajočim decembrskim vzdušjem ✨✨
? ob 9:00 bo delavnica joge o čudovitem svetu čaker (več opisa spodaj)
? ob 10:40 bo brezplačna predstavitev naravne kozmetike GaiaLuna (več opisa spodaj)

Prijave na info@bodyminding.eu

? Aktivirajmo življenjsko energijo – delavnica joge o čudovitem svetu čaker z Brino Selan, učiteljico joge

Čakre ali energijski centri so središča skozi katera sprejemamo ali izgubljamo življenjsko pomembno energijo. Odprte in pretočne čakre pozitivno vplivajo na naše telo, delovanje notranjih organov, krvni obtok, hormone in tudi na čustva in naše misli. Vsaka čakra ima svojo primarno nalogo, hkrati pa je povezana z ostalimi in s svojim delovanjem vpliva na ostale čakre.

Na delavnici »Aktivirajmo življenjsko energijo« bomo spoznali 7 glavnih čaker, ki našemu telesu pomagajo pri povezovanju z univerzalno vesoljno energijo. Skozi čakre vstopa energija v naše fizično telo in s tem stimulira naše možgane in avtonomno živčevje, s katerima vplivamo na svoje počutje. Vzpostavili bomo pretok življenjske energije in poiskali notranje ravnovesje.

Namen delavnice je, da aktiviramo življenjsko energijo v čakrah in poskrbimo za naše boljše počutje, vitalno energijo, zdravje in predvsem za nasmeh na obrazu.

Če želiš ozavestiti in aktivirati življenjsko energijo, se sprostiti in umiriti, te vabimo, da se nam pridružiš. Predhodne izkušnje z jogo niso potrebne.

Prispevek je 20€.

Prijavite se na info@bodyminding.eu

? Predstavitev čisto naravne kozmetike GaiaLuna s Simono Žugman

Če ste mislili, da potrebujete šampone za različne tipe lasišč, da se vaših težav s kožo resnično ne da rešiti, da ne veste več, komu bi verjeli… pridite na predstavitev naravne kozmetike GaiaLuna.

Simonina zgodba se je začela, ko je že v osnovni šoli raziskovala naravne recepte in z njimi pomagala sošolkam. Z leti je nabirala znanja, navdušena nad naravo in njeno čudežno močjo. Tako se je porodila ideja o GaiaLuna kozmetični znamki. Ker so bili učinki njenih izdelkov vidni zelo hitro, je želela svoje znanje in izkušnje deliti s svetom, ter odprla svojo spletno trgovino, kjer ponuja ročno narejene izdelke iz 100% naravnih sestavin, brez škodljivih učinkov na zdravje in okolje.

Nekaj njenih popularnejših izdelkov: bogat Kraljevski losjon za telo, Maslo za telo ter izdelki za nego las (najbolj znan Šampon za lase z edinstveno formulo in sestavinami, ki jih ne združuje noben šampon v Sloveniji).

Simona bo pripravila kar nekaj koristih informacij, ki vam jih kozmetični proizvajalci radi zamolčijo. Dogodek bo brezplačen, vendar je predhodna prijava obvezna, ker imamo pri nas res malo prostora ?

? Lahko se udeležite samo enega dogodka ali pa obeh.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram