Poletni pilates na prostem – ‘Pod skalco’, Šentjakob

Poletni pilates na prostem – ‘Pod skalco’, Šentjakob

⛱ Spoznaj, da je gibanje lahko nekaj naravnega, da vedno lahko začutiš sproščenost po celem telesu in se osvobodiš drže, ki jo zavzemaš že nekaj časa. Dovoli si, da zadihaš med gibanjem na prostem in da prebudiš globoke in površinske mišice.

⛱ Srečali se bomo vsako sredo v juliju in avgustu, ob 19. uri, na prostoru pod cerkvijo v Šentjakobu – ‘Pod skalco’. Ob lokaciji je na voljo dovolj parkirnih mest. Potrebujete samo blazino, pripomočke (v kolikor bo to potrebno) bom prinesla jaz.

⛱ Cena: 6€/obisk za eno osebo, oziroma 40€ za vse termine.

⛱ Prijavite se na info@bodyminding.eu ali 031/881-179
Prijava je obvezna, da vam bom lažje sporočala, če bo zaradi vremena odpadlo.

⛱ O meni
Svojo pot sem začela najprej kot vadeča leta 2009, nato pa sem se, ob instantni zaljubljenosti v tehniko pilatesa, izobrazila v inštruktorja in vodila pilates po različnih studiih ter fitnesih. Ker sem vedno radovedna, sem se odločila nadaljevati svoja izobraževanja na mednarodno priznani pilates šoli Balanced Body Pilates. Splet okoliščin me je popeljal v to, da sem odprla svoj lastni studio, v katerem imam tudi AntiGravity ter Barre vadbe. Vedno več časa posvečam individualnimi vadbam, kjer pomagam, da si vadeči vračajo svojo vitalnost, da se rešijo svojih bolečin ter polno zaživijo.

Kaj lahko pričakujete
Gibanje po pilates principih, s kontrolo, preciznostjo in na način, ki vam bo pomagal prebuditi tudi manjše mišice, ki so nehale opravljati svojo nalogo. Vsaka ura bo namenjena celemu telesu, poigrali se bomo tudi z vašim ravnotežjem. V vadbo bomo vnesli tudi nekaj tehnik Barre, kjer bomo okrepili zadnjico in noge ter na koncu vsake ure sprostili svoje misli.

Vaje so primerne za vsakogar, saj jih lahko sproti prilagajam.

Leave your thought

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram