Urnik

Urnik skupinskih vadb je ⬇️⬇️⬇️

Pogoj za izvedbo določene ure je vsaj 2 prijavljeni osebi. Podatki se sproti ažurirajo, tako da je na vpogled, koliko mest je še prostih na posamezni uri. V primeru, da bodo vsa mesta zasedena, se bodo odprli novi termini. Malo nižje je zapisano, kateri termini (‘matične skupine’) so že polne.

Prijave in odjave na ure so možne samo preko programa Fitogram (Log in spodaj), malo nižje pa je zapisan postopek, kako se nam lahko pridružiš.

Prikazan je urnik tega tedna, če želiš videti urnik za naprej, klikni puščico ➡️ (poleg ‘Today’). Za individualne vadbe se dogovarjamo sproti!Za lažji pregled pripenjam urnik v slikovnem prikazu:

Kako se nam lahko pridružiš – prijave v urnik?

  1. Prijaviš se v svoj Fitogram račun – klikni TUKAJ za prijavo. Če dostopa še nimaš, potem mi javi (info@bodyminding.eu), da ti pošljem po elektronski pošti vabilo. Hkrati pošljem tudi kratka navodila.
  2. V Fitogramu je seznam vseh vadb in vidni so tudi prosti termini, na katere se lahko še prijaviš.
  3. Izbereš si termin, vadbo in se prijaviš. Če imaš karto že zakupljeno, ti potem program avtomatsko 1 obisk odbije. Lahko pa opraviš tudi nov nakup karte.
  4. Odjave se izvajajo tudi preko Fitogram-a, vendar program dovoli odjave le 12 ur pred vadbo. Če se odjaviš (pre)pozno, se obisk vseeno odbije.
  5. Če se odjaviš v času od vadbe, je možna prijava na kateri drugi termin, če je prosto.
  6. V primeru daljših bolezni in daljših odsotnosti mi moraš javiti, da karto podaljšam.

Več informacij o samih vadbah si prebereš na eni izmed povezav: AntiGravity, Pilates, Barre, praznovanje rojstnih dni, gong kopeli

Studio se nahaja v Ljubljani, Šentjakob.

Novosti, spremembe lahko spremljaš v FB skupini: Body Minding skupina

Poleg urnika so v studiu tudi druge dejavnosti, pobrskaj po dogodkih, kjer lahko dostopaš tudi do brezplačnih video posnetkov, na koncu si pa le poglej še cenik.

urnikurni

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram